Blog

Werkgeversaansprakelijkheid, hoe ver gaat dat?

Als werkgever ben je aansprakelijk voor je werknemers. Wanneer tijdens het werk iets gebeurt, kun jij aansprakelijk worden gesteld. Lees wanneer je aansprakelijk bent en wat je hiertegen kunt doen.

Jort de Vries
Jort de Vries17-05-2022

Alles wat jij moet weten over het CE-keurmerk

Wil je als e-commerce ondernemer producten verkopen uit landen buiten de EU? Die spullen van AliExpress uit China? Houd dan rekening met de geldende CE-markering richtlijnen.

Amelie Consigny
Amelie Consigny13-05-2022

Alles over de verplichte AOV voor zzp'ers in 2022

Ben je zzp'er of ondernemer? Dan moet je vanaf 2024 waarschijnlijk verplicht een AOV afsluiten. Ontdek het laatste nieuws over de verplichte AOV.

Jort de Vries
Jort de Vries06-04-2022

Vergelijk beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen (AVB) in 2022

Op zoek naar een goede én betaalbare bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB)? Vergelijk en maak de beste keuze voor jou als zzp’er.

Amelie Consigny
Amelie Consigny30-03-2022

Vergelijk bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen (AVB) in 2022

Op zoek naar een goede én betaalbare bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB)? Vergelijk en maak de beste keuze voor jou als zzp’er.

Amelie Consigny
Amelie Consigny23-03-2022

Welke verzekeringen heb je nodig als zzp’er of ondernemer?

Lastig om de juiste verzekeringen zzp voor je onderneming te vinden? In dit artikel nemen we de belangrijkste verzekeringen voor zzp'ers onder de loep.

Jort de Vries
Jort de Vries16-02-2022

Vergelijk arbeidsongeschiktheidsverzekeringen (AOV) in 2022

Op zoek naar een goede én betaalbare arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)? Vergelijk en maak de beste keuze voor jou als zzp’er.

Amelie Consigny
Amelie Consigny09-02-2022

Risico’s die elke ondernemer in de bouw zou moeten weten

Als het goed is, ben je van de meeste risico’s wel op de hoogte. Maar er bestaan ook een aantal misvattingen die je in de problemen kunnen brengen als ondernemer in de bouw.

Ernst Moorman
Ernst Moorman09-08-2021

De top 5 verzekeringen voor zelfstandige elektriciens

Welke verzekeringen heb je nodig als elektricien? In dit artikel geven we een handig overzicht en info over hoe je deze het beste kunt afsluiten.

Ernst Moorman
Ernst Moorman09-08-2021

Wat is een beroepsfout bij beroepsaansprakelijkheid?

Een beroepsfout kan grote financiële gevolgen hebben. Maar wat wordt hieronder verstaan? En hoe kun je je hiertegen beschermen als ondernemer?

Amelie Consigny
Amelie Consigny04-08-2021

De mooie wereld van het ondernemen: In gesprek met grafisch ontwerper Willemijn van den Broek

Bij Insify geloven we dat ondernemers, zzp’ers en freelancers van onschatbare waarde zijn voor onze economie en samenleving. Lees onze interviews met inspirerende ondernemers!

Jort de Vries
Jort de Vries26-07-2021

Kansen zien en grijpen: In gesprek met PR-expert Matias Rodsevich

Bij Insify geloven we dat ondernemers, zzp’ers en freelancers van onschatbare waarde zijn voor onze economie en samenleving. Lees onze interviews met inspirerende ondernemers!

Amelie Consigny
Amelie Consigny28-06-2021

Huis kopen, gezin starten: Deze ondernemers kozen voor een AOV

Als zzp’er, freelancer of ondernemer heb je meestal een onregelmatig inkomen. Als het goed is ben je daarop voorbereid, toch? Lees hoe een AOV deze ondernemers ondersteunt.

Jort de Vries
Jort de Vries15-06-2021

Heb je een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering nodig als ondernemer of zzp'er?

“Heb ik als ondernemer, zzp’er of freelancer een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB) nodig?” Deze vraag wordt vaak gesteld aan ons team. Check het hier.

Jort de Vries
Jort de Vries06-06-2021

Wist jij dit over de arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) voor zzp’ers en ondernemers?

Nog steeds is het als zzp’er niet vanzelfsprekend om een verzekering te hebben, ook al zit een ongeluk in een klein hoekje. Uit een onderzoek van CBS blijkt dat maar 24% van zzp’ers een AOV hebben.

Ernst Moorman
Ernst Moorman06-06-2021

De belangrijkste risico’s voor webshops op een rij

Oeps! Je voorraad heeft waterschade opgelopen, je kunt een tijd niet werken door een ongeval, of je product heeft een allergische reactie veroorzaakt bij je klant. Hier denk je liever niet aan!

Jort de Vries
Jort de Vries30-05-2021

Het grootste risico voor professionele fotografen is geen verzekering hebben

In Nederland zijn meer dan 11.000 professionele fotografen die hun inkomen verdienen als zzp’er of freelancer. Het is daarom belangrijk om jezelf, je bedrijf en je apparatuur goed te verzekeren.

Jort de Vries
Jort de Vries30-05-2021

AOV premies vergelijken? Hier moet je op letten

Er zijn talloze aanbieders voor arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, met ieder hun eigen voorwaarden, opties en premies. Als je een goede vergelijking wilt maken, weet dan waar je op moet letten.

Jort de Vries
Jort de Vries30-05-2021

Verzekeringen voor ondernemers, door ondernemers

Vanaf deze week werken we samen met MunichRe Digital Partners en lanceerden we onze eigen Insify verzekeringsoplossing, die bijna elke kleine onderneming of freelance ondernemer in Nederland dekt.

Koen Thijssen
Koen Thijssen30-05-2021

Risico’s die je moet weten als ondernemer of zzp'er

Ondernemen is leuk, maar kan ook risicovol zijn. Zeker als je geen verzekering(en) hebt afgesloten. Ontdek de meest veelvoorkomende misvattingen.

Amelie Consigny
Amelie Consigny13-05-2021

Wat is de voordeligste AOV voor de IT sector? De premies op een rij

Welke aanbieder heeft de voordeligste arbeidsongeschiktheidsverzekering voor mensen werkzaam in de ICT of IT sector? Check de vergelijking.

Koen Thijssen
Koen Thijssen13-05-2021

Hoe voorkom je een burn-out als zzp’er of freelancer?

Ondernemer of zzp'er zijn geeft vrijheid, maar is niet altijd even makkelijk. Een burn-out ligt namelijk altijd op de loer. Hoe voorkom je dit?

Ernst Moorman
Ernst Moorman09-05-2021

De meest gestelde vraag over de AOV aan onze klantenservice

Dagelijks wordt onze klantenservice gebeld met vragen over onze goedkope AOV. Ontdek het antwoord op de vraag: "Zijn jullie prijzen echt zo laag?"

Koen Thijssen
Koen Thijssen29-04-2021

AOV vs. Broodfonds: wat zijn de verschillen?

Hoe creëer je als zzp’er of ondernemer een vangnet voor jezelf en je dierbaren? Lees verder om de verschillen tussen een AOV en een Broodfonds te ontdekken.

Amelie Consigny
Amelie Consigny29-04-2021

Waarom verzekeraars steeds vaker diensten aanbieden die consumenten niet willen

Het aanbieden van extra diensten lijkt een hot topic onder traditionele, grote verzekeraars in Nederland. Is deze focus wel terecht? Lees het hier.

Koen Thijssen
Koen Thijssen29-04-2021

Wat is de voordeligste AOV voor de bouw? De premies op een rij

Welke aanbieder heeft de voordeligste arbeidsongeschiktheidsverzekering voor mensen werkzaam in de bouw? Check de vergelijking!

Koen Thijssen
Koen Thijssen16-04-2021

Hoe drukke zzp'ers in de bouw hun AOV regelen

Door de relatief hoge risico’s op arbeidsongeschiktheid in de bouw is een AOV vaak erg duur voor zzp'ers in de bouw. Lees hoe de Insify AOV helpt.

Ernst Moorman
Ernst Moorman16-03-2021

Waarom deze AOV populair is bij zzp’ers in de zorg

Werk je in de zorg en ben je op zoek naar een makkelijk aan te vragen en goedkope AOV? Ontdek waarom deze AOV van Insify zo populair is in de zorg.

Ernst Moorman
Ernst Moorman09-03-2021

Deze AOV is beoordeeld met 5 sterren op prijs door onafhankelijke vergelijker MoneyView

Wist je dat de AOV een van de belangrijkste én duurste verzekeringen is die een ondernemer nodig heeft? Wij vinden dat dit anders kan. Lees verder.

Ernst Moorman
Ernst Moorman14-02-2021

De 4 belangrijkste risico’s voor marketing zzp'ers en freelancers in 2021

Ben je online marketeer, communicatieadviseur of doe je ander PR en marketing werk? Ontdek de 4 belangrijkste risico's als zzp'er of agency.

Koen Thijssen
Koen Thijssen21-01-2021

Waarom deze AOV populair is in de bouw in 2021

Het hoge risico op arbeidsongeschiktheid in de bouw maakt de AOV een belangrijke maar ook dure verzekering. Ontdek de betaalbare AOV via Insify.

Amelie Consigny
Amelie Consigny21-01-2021

3 manieren waarop Insify zorgt dat je niet te veel voor je AOV betaalt in 2021

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering is een van de duurste verzekeringen die een ondernemer nodig heeft. Ontdek 3 manieren om te besparen op je AOV!

Ernst Moorman
Ernst Moorman04-01-2021

Een AOV als aanvulling op een Broodfonds in 2021

Je hebt je aangemeld bij een Broodfonds. Top! Maar wat doe je na 2 jaar? Lees hier meer over de voordelen van het aanvullen van een Broodfonds met een AOV.

Koen Thijssen
Koen Thijssen03-01-2021

Eerste klanten binnen? Let op deze risico's in 2021

Gestart met ondernemen en je eerste klanten binnen? Toppie! Lees hier meer over de risico's die je loopt en hoe je deze kunt voorkomen.

Ernst Moorman
Ernst Moorman03-01-2021

5 tips voor een lagere AOV premie in 2021

Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar kan grote financiële gevolgen hebben. Een AOV is een goed idee, maar hoe bespaar je op je premie? Lees het hier.

Jort de Vries
Jort de Vries30-11-2020