Vragen?
17-03-2021 door Ernst Moorman

Hoe drukke zzp'ers in de bouw hun AOV regelen

Momenteel is het drukker dan ooit voor vakmensen in de bouw. Het regelen van een AOV staat daarom waarschijnlijk als laatste op je prioriteitenlijstje. Insify biedt uitkomst.

Het relatief hoge risico op arbeidsongeschiktheid in de bouw maakt de AOV een belangrijke maar ook dure verzekering. In deze drukke tijden zit je niet te wachten op lange aanvraagprocedures en hoge premies. Hoe regel je een betaalbare en makkelijk aan te vragen AOV?

BouwAsset

De AOV voor drukke zelfstandigen in de bouw

Momenteel is het drukker dan ooit voor goede vakmensen, of je nu werkt als loodgieter, elektricien, stukadoor, dakdekker, bouwvakker of een ander beroep hebt in de bouw. Het regelen van een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV), gedoe met dure adviseurs en papierwerk staan daarom waarschijnlijk als laatste op je prioriteitenlijstje.

Deze risico's voor de bouw worden door AOV van Insify gedekt

Maar drukke tijden betekenen ook: meer risico’s. Juist nu is het belangrijk om een goede AOV te hebben. Arbeidsongeschiktheid kan natuurlijk iedere ZZP’er en ondernemer overkomen. In de bouw is het risico nog nét wat groter dan in andere sectoren. Dit komt doordat je vaak lange dagen maakt wat zowel fysiek en mentaal veel uithoudingsvermogen vraagt.

Lichamelijke risico's

Zelfstandigen in de bouw krijgen vaak te maken met lichamelijke klachten als gevolg van veelvuldige en zware fysieke inspanning, zoals aan rug en schouders. Daarnaast werken veel vakmensen met machines, gereedschap en ander zwaar materieel en is er extra risico op arbeidsongeschiktheid als gevolg van een ongeluk, bijvoorbeeld door het werken op grote hoogtes of bij zwaar tilwerk.

Psychische risico’s

Behalve lichamelijke, zijn veel ondernemers in de bouw ook onderhevig aan psychische klachten en risico’s. ZZP’ers in de bouw nemen vaak ook nog administratieve en projectgerelateerde taken op zich, wat werkdruk verhoogt. Ook kan er stress ontstaan door bijvoorbeeld conflicten met opdrachtgevers, leveranciers of personeel.

Eindelijk een AOV voor de bouw die je makkelijk en snel aanvraagt

Waarom een AOV van Insify? Je kunt bij ons als drukke ZZP’er in de bouw jouw AOV zelf online aanvragen, zonder afspraak met een adviseur. Dat scheelt niet alleen tijd, maar ook advieskosten! Regel al jouw zakelijke verzekeringen zelf in slechts een paar minuten.

Onze AOV premie is onafhankelijk als goedkoopste getest

Wij geloven dat een AOV goed, maar ook betaalbaar moet zijn. Door de relatief hoge risico’s op arbeidsongeschiktheid in de bouw is een AOV vaak erg duur voor vakmensen. De Insify AOV biedt uitkomst. Niet alleen vraag je deze zelf online aan, ook is deze als goedkoopste getest door een onafhankelijke vergelijker!

Simpel, snel en scherp geprijsd, precies hoe een verzekering zou moeten zijn. Daarnaast is deze AOV door onafhankelijk onderzoeksbureau MoneyView met 5 sterren beoordeeld op prijs.

Meer tips over hoe je snel een betaalbare AOV aanvraagt?

Als ondernemers begrijpen we dat het soms lastig is om de juiste arbeidsongeschiktheidsverzekering te vinden voor een betaalbare premie. Daarom helpen we jou graag om de juiste keuzes te maken.

Lees meer:

5 tips hoe je jouw AOV premie kunt verlagen 3 manieren hoe wij de goedkoopste AOV aanbieden zonder in te leveren op service Waarom deze AOV populair is bij ondernemers in de bouw

Benieuwd welke premie Insify heeft voor jouw AOV?

Bereken in 1 minuut jouw premie