15-02-2021 door Ernst Moorman

Deze AOV is beoordeeld met 5 sterren op prijs door onafhankelijke vergelijker MoneyView

De GoedGezekerd AOV van TAF die wij bij Insify aanbieden, heeft de hoogste score ontvangen van onafhankelijk onderzoeksbureau MoneyView in de categorie prijs!

Met onze AOV kan jij je focussen op het opbouwen van een succesvolle onderneming, in plaats van op de kosten.

Insify AOV Beste Score Op Prijs 5 Sterren

Ontdek de met 5 sterren op prijs beoordeelde Insify AOV door Moneyview

Bij Insify vinden we dat een arbeidsongeschiktheidsverzekering betaalbaar moet zijn, met dezelfde goede service en dekking. Na onze uitgebreide prijsvergelijking onder verschillende aanbieders, zoals Reaal, Allianz, Unive, Avero Achmea, de Amersfoortse en andere verzekeraars, hebben we bij Insify gekozen om de meest voordelige verzekering via onze betrouwbare partner TAF aan te biede Deze verzekering, de TAF GoedGezekerd AOV via Insify, wordt door onafhankelijk onderzoeksbureau MoneyView met 5 sterren op prijs beoordeeld. Dit betekent dat je als een AOV bij ons afsluit, je  over de gehele looptijd van jouw arbeidsongeschiktheidsverzekering een stuk voordeliger uit bent.

In de volgende vergelijking wordt benadrukt dat de premie van deze AOV via Insify aanzienlijk goedkoper is dan die van andere aanbieders. Over de gehele looptijd kan het verschil oplopen tot meer dan €22,000 in het geval van een Dakdekker en zelfs €37.000 in het geval van een Financieel Adviseur/Planner*.

AOV Premie vergelijk Insify

Premie voordeel via Insify is 17-25% over de gehele looptijd van de AOV.

*Bron: MoneyView, Februari 2020. Zie voor uitgebreide analyse en uitgangspunten van de berekeningen deze link

Transparant vanaf dag één

Een vraag die regelmatig wordt gesteld is waarom de startpremie bij andere AOV aanbieders soms lager is dan de AOV via Insify. We merken dat veel verzekeraars ondernemers in de eerste paar jaar hoge kortingen aanbieden. Dit lijkt op het eerste gezicht een prima aanbieding, maar na deze initiële korting worden de premies echter significant hoger.

Bij Insify ben je, na de korting voor het eerste jaar, elk jaar voor hetzelfde voordelige bedrag verzekerd (tenzij je voor indexering kiest - dit betekent een jaarlijkse verhoging van je uitkering bij arbeidsongeschiktheid). Over de algehele looptijd van jouw AOV ben je dus via Insify vaak goedkoper uit.

Zo weet je altijd waar je aan toe bent, vanaf dag 1.

Lees meer: Het antwoord op de meest gestelde vraag over onze AOV: "Zijn jullie prijzen echt zo laag?" AOV vs. Broodfonds: de verschillen, voordelen en nadelen 3 manieren om niet te veel te betalen voor je AOV als zzp'er

Ook benieuwd naar jouw AOV premie via Insify?

Bereken je premie binnen 1 minuut