Zakelijke verzekeringen vergelijken

Welke risico’s loopt jouw onderneming? Dit ligt aan verschillende factoren. Door het vergelijken van zakelijke verzekeringen kom je erachter wat je maandelijks kwijt bent aan premies en wat de dekkingen zijn.

Welke risico’s loopt jouw onderneming en tegen welke kosten kun je deze risico’s zo betaalbaar mogelijk verzekeren? Dit ligt aan verschillende factoren. Door het vergelijken van zakelijke verzekeringen kom je erachter wat je maandelijks kwijt bent aan premies en wat de dekkingen zijn van de diverse verzekeringen.

Waar moet je rekening houden bij het vergelijken van zakelijke verzekeringen?

Ben je zzp’er of heb je werknemers in dienst? Wat is je jaarlijkse inkomen? De antwoorden op deze en andere vragen over je onderneming of beroep bepalen jouw risico’s als ondernemer en daarmee de maandelijkse premies en dekkingen van je zakelijke verzekeringen. Als eigenaar van een bedrijf ontkomt je er namelijk niet aan om verzekeringen af te sluiten. Bijvoorbeeld voor aansprakelijkheid of schade aan je zakelijke spullen of werknemers. Maar je wilt natuurlijk wel de beste dekking voor een betaalbare premie. Enkele tips:

1. Check wat je risico’s zijn als ondernemer of zzp’er

Door je risico’s op een rijtje te zetten, krijg je een helder overzicht waarvoor je een verzekering nodig hebt. Je beroep en activiteiten, je werkplek, de spullen die je gebruikt en je eventuele werknemers zijn allemaal van invloed. Zodra je deze bedrijfsrisico’s goed in beeld hebt, kun je daar de geschikte verzekeringen bij afsluiten.

2. Kijk niet alleen naar de kosten van zakelijke verzekeringen

Hoe minder je betaalt, hoe beter. Maar kijk ook of de voorwaarden van de verzekering bij jouw situatie passen. De premie is een belangrijk punt bij het vergelijken van zakelijke verzekeringen vergelijken, maar zeker niet het enige.

3. Vergelijk ook de service van de verzekeraar

Waarschijnlijk ken je de bekende verzekeraars wel. Maar de ervaring is dat de verschillen tussen verzekeraars soms groot kunnen zijn. Andere aspecten kunnen ook belangrijk voor je zijn, bijvoorbeeld of je hoge advieskosten moet betalen, of je zelf snel je verzekeringen af kunt sluiten in plaats van gedoe met tussenpersonen en hoe bereikbaar de aanbieder is.

Welke zakelijke verzekeringen zijn er?

Er zijn verschillende zakelijke verzekeringen die je eenvoudig zelf online kunt vergelijken & afsluiten, zoals:

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het vergelijken van zakelijke verzekeringen. Je gaat zelf op onderzoek uit of je wint advies in van een expert. Voor de meeste ondernemers zijn verzekeringen niet iets waar ze graag veel tijd in willen steken. Mocht je graag hulp willen, dan kun je altijd even contact opnemen met een van onze experts.

We geven je graag eerlijke informatie over onze verzekeringen en de mogelijkheden voor jouw onderneming.

Benieuwd naar jouw premie?

Bereken mijn premie