De spullen in je bus verzekerd voor elke klus

Bescherm je spullen in je bedrijfswagen tegen een ongeval, inbraak, of andere schade. Van gereedschap tot goederen. Met deze verzekering, speciaal voor ondernemers in de bouw, kun je het er allemaal veilig in achterlaten.

Bereken mijn premie
Trustpilot header spullen in je bedrijfswagen

Waarom de spullen in je bedrijfswagen verzekeren?

Als ondernemer in de bouw werk je veel met materiaal en gereedschap. Dat hoeven wij jou niet te vertellen. Met deze verzekering kom je niet zonder te zitten.

✔ Verzeker de spullen die je nodig hebt voor je klussen, zoals je ladder, gereedschap, of materialen.

✔ Of er nou ’s nachts of overdag iets gebeurt, de spullen in je wagen zijn veilig. Scheelt ook weer in- en uitladen.

✔ 20% korting bij Insify als je al een klasse 2 alarm op je wagen hebt, want dát vinden wij nou klasse.

✔ We gooien er nog 10% bovenop voor elke extra bedrijfswagen die je meeverzekert.

Premies op maat voor klusbedrijven, loodgieters, elektriciens, hoveniers, stukadoors, schilders, tegelzetters, metselaars, stratenmakers en meer in de bouwsector...

Bereken mijn premie

Waarom je op Insify kan bouwen?

  • Doe het lekker zelf In 2 minuten heb jij je persoonlijke polis in je mail. Zonder advies- en afsluitkosten. Je regelt het lekker simpel zelf online.

  • Maak het op maat Verzeker alleen de risico's die bij jouw onderneming voorkomen. Als schilder ga je niet betalen voor kans op lekkage.

  • Krijg slimme korting Mbo-diploma? Je wagen extra beveiligd? Lekker slim bezig - daar houden we van. Dus geven we je extra korting hiervoor.

Background quote construction

Verzeker de spullen in je bedrijfswagen

  • Gereedschap, goederen, materialen

  • Ook ‘s voor nachts

  • 20% korting bij klasse 2 alarm

  • 10% korting per extra bedrijfswagen

Vanaf
12
10p/m
Bereken mijn premie

Veelgestelde vragen

De spullen in je bedrijfswagen verzekering dekt diefstal van, of schade aan jouw werkspullen die je in je bedrijfswagen hebt liggen. Met spullen bedoelen we je gereedschap, goederen (bijvoorbeeld een nieuwe dure kraan) en andere hulpmaterialen. Ben je bijvoorbeeld klusjesman en is jouw bus een hele uitgebreide gereedschapskist? Dan kun je die spullen verzekeren met deze verzekering.

Nee, in principe niet. Hoe goed je autoverzekering ook is, hij dekt vaak enkel schade aan de auto zelf. De inhoud hiervan zul je los moeten verzekeren.

Ook dat is meeverzekerd, zolang jij maar kunt aantonen dat het van jou is.

Vooral de naam, maar misschien ook wel de premie! Bereken je premie en bekijk vooral ook wat er onder de dekking valt. Wedden dat je blij wordt van onze dekking?

De verzekerde waarde voor gereedschappen en hulpmaterialen is de dagwaarde. De verzekerde waarde voor goederen is de marktwaarde.