05-01-2021 door Ernst Moorman

3 manieren waarop Insify zorgt dat je niet te veel voor je AOV betaalt in 2021

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering is een van de duurste verzekeringen die een ondernemer nodig heeft. Kan dit anders?
Blog: 3 manieren om niet te veel te betalen voor je AOV

Gedurende je werkzame leven heb je een kans van 35% dat je voor een periode langer dan 6 maanden niet kunt werken. Als ondernemer betekent niet kunnen werken vaak dat je plotseling zonder inkomen komt te zitten.

Tegelijkertijd blijkt dat van de mensen die op enig moment arbeidsongeschikt raken, slechts 14% langer dan 5 jaar niet kan werken. Met andere woorden: ja, het is belangrijk om een AOV te hebben, maar als ondernemer wil je absoluut niet te veel betalen voor deze verzekering.

Insify zorgt op 3 manieren voor een scherpe prijs voor jouw AOV

1. De AOV van Insify wordt verzekerd via betrouwbare partner TAF, en is getest als de goedkoopste AOV op de markt door het onafhankelijke onderzoeksbureau MoneyView, vergeleken met de producten van 9 andere verzekeraars met vergelijkbare dekking. Ze hebben onder andere gekeken naar de arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van Reaal, Allianz, Univé, De Amersfoortse, en Interpolis.

2. Bij Insify betaal je geen advieskosten, doe je alles zelf online en zijn we dus een stuk efficiënter! Daarmee bespaar je al gauw tussen € 200 - € 1.200 aan kosten. Waarom betalen voor een adviseur als de aanvraag snel digitaal kan? Geen papierwerk, geen gedoe.

3. Tot slot, verzeker je via Insify je vaste lasten in plaats van je inkomen. Dat is namelijk wat je écht nodig hebt bij arbeidsongeschiktheid. Zo houden we het simpel en betaalbaar.

Lees meer:

Hoe voorkom je een burn-out als zzp'er? De meest gestelde vraag over onze AOV aan onze klantenservice Welke verzekeringen heb je nodig als zzp'er of ondernemer?

Nieuwsgierig geworden? Bereken zelf je premie via Insify!

Bereken je premie binnen 1 minuut