05-01-2021 door Ernst Moorman

3 manieren waarop Insify zorgt dat je niet teveel voor je AOV betaalt

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering is een van de duurste verzekeringen die een ondernemer nodig heeft.

Gedurende je werkzame leven heb je namelijk een kans van 35% dat je voor een periode langer dan 6 maanden niet kunt werken. Als ondernemer betekent niet kunnen werken vaak dat je plotseling zonder inkomen komt te zitten.

Tegelijkertijd blijkt dat van de mensen die op enig moment arbeidsongeschikt raken, slechts 14% langer dan 5 jaar niet kan werken. Met andere woorden: ja, het is belangrijk om een AOV te hebben, maar als ondernemer wil je absoluut niet teveel betalen voor deze verzekering.

Insify zorgt op 3 manieren voor een scherpe prijs voor jouw AOV:

1. De AOV van Insify wordt verzekerd via TAF, en is getest als de goedkoopste AOV in de markt. Wij zijn niet de enige die tot deze conclusie zijn gekomen. Het onafhankelijke onderzoeksbureau MoneyView heeft de AOV van TAF vergeleken met de producten van 9 andere verzekeraars met vergelijkbare dekking. Ze hebben onder andere gekeken naar AOVs van Reaal, Allianz, Univé, De Amersfoortse, en Interpolis. Guess what? De TAF AOV die je via Insify kunt afsluiten is nummer 1 van de markt qua prijs.

2. We hebben vrijwel alle additionele kosten geschrapt die je doorgaans betaalt voor het afsluiten van een AOV. Zo bespaar je via Insify €200,- tot €1200,- aan kosten voor een adviseur of andere afsluitkosten. Hoe we dat doen? Doordat we 100% digitaal zijn, zijn we super efficiënt. Dus waarom betalen voor een adviseur als je de aanvraag net zo goed zelf online kunt doen?

3. Tot slot verzeker je via Insify je vaste lasten in plaats van je inkomen. Dat is namelijk wat je écht nodig hebt bij arbeidsongeschiktheid. Zo houden we het simpel en betaalbaar.

Nieuwsgierig? Bezoek Insify.nl/nl/aov voor meer informatie en bereken je premie.