Bedrijfs­aansprakelijkheids­verzekering vergelijken zzp

Ben je op zoek naar een bedrijfs­aansprakelijkheids­verzekering als zzp’er of wil je verschillende bedrijfs­aansprakelijkheids­verzekeringen voor zzp’ers vergelijken? Lees dan verder.

Ben je op zoek naar een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering als zzp’er of wil je verschillende verzekeringen voor zzp’ers vergelijken? In de basis zijn de belangrijkste risico’s meestal wel gedekt. Toch zijn er per verzekeraar wel degelijk verschillen in de voorwaarden en premie. Het is daarom belangrijk om de risico’s voor jou als ondernemer na te gaan en te checken of deze gedekt zijn. Zo weet u zeker dat je naast een betaalbare premie, ook de beste verzekering kiest bij jouw situatie past.

De premie van een bedrijfs­aansprakelijkheids­verzekering vergelijken voor zzp’ers

Er zijn enkele factoren die invloed hebben op de hoogte van de maandelijkse premie. Je zult merken dat de premie voor een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering per verzekeraar verschilt. Het is niet altijd zo dat een hoge premie ook meer dekking geeft. Het vergelijken van zowel de premie als dekking is daarom verstandig. Zo geeft de ene verzekeraar meer voorkeur aan het vereenvoudigen van het online aanvragen van de verzekering, waardoor advieskosten minder hoog uitvallen. Dat kan een voordeel zijn voor jou als ondernemer.

Ook het eigen risico van de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is iets wat je premie kan beïnvloeden. Hoe lager het eigen risicobedrijf, hoe hoger de premie. Bedenk wel altijd dat je dit eigen risico wel zelf zult moeten kunnen betalen, mocht jouw onderneming aansprakelijk worden gesteld.

Heb je al een bedrijfs­aansprakelijkheids­verzekering als zzp’er, maar wil je deze toch vergelijken?

We gaan graag voor je na of alle risico’s voor jouw onderneming gedekt zijn onder je huidige verzekering. Of misschien wil je gewoon weten of je een eerlijke premie betaalt. Mogelijk is je bedrijf inmiddels gegroeid of heb je jouw aanbod uitgebreid. En ook als je met bepaalde activiteiten bent gestopt kan het relevant zijn om je verzekering en je premie te laten checken.

Benieuwd naar jouw premie?

Bereken mijn premie