Eenvoudig en voordelig een arbeidsongeschiktheidsverzekering

Beoordeeld met 5 sterren op prijs door onafhankelijke vergelijker MoneyView - al 3 jaar op een rij.

Bereken mijn premie

Verzeker je vaste lasten in plaats van je inkomen

Verzeker je maandlasten in plaats van je inkomen

  • Dat is namelijk wat je écht nodig hebt bij arbeidsongeschiktheid. Zo houden we je AOV simpel en betaalbaar.

Bereken mijn premie

Geen oplopende premie maar elk jaar hetzelfde bedrag

Geen oplopende premie maar elk jaar hetzelfde bedrag

  • De premie die we nu afspreken betaal je zolang je AOV-verzekering loopt.

  • Optioneel is 2% inflatiecorrectie (indexering): dan stijgt zowel je uitkering als je premie 2% per jaar. Klaar voor de toekomst!

Bereken mijn premie

30 dagen bedenktijd

30 dagen bedenktijd

  • Twijfel je nog? Geen probleem. Je mag er een nachtje over slapen, meerdere zelfs. Binnen 30 dagen kan je gewoon weer opzeggen.

Bereken mijn premie

Benieuwd naar jouw persoonlijke AOV premie?

Bereken mijn premie

Veelgestelde vragen

Een AOV via Insify sluit je af zonder advies. Dit heeft als voordeel dat je niet afhankelijk bent van de beschikbaarheid van een adviseur en zelf je AOV kunt afsluiten wanneer jou dat uitkomt. Je betaalt dus ook geen eenmalige advieskosten. Dit betekent ook dat je zelf verantwoordelijk bent voor de keuzes die je maakt tijdens de aanvraag. Als je toch hulp nodig hebt tijdens de aanvraag raden we je aan advies in te winnen bij een adviseur.

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering is niet verplicht, maar wel verstandig voor jou als ondernemer. Anders dan werknemers, die automatisch verzekerd zijn tegen arbeidsongeschiktheid, zijn zzp’ers en ondernemers niet automatisch verzekerd. Dit moet je als ondernemer zelf regelen.

Je bent arbeidsongeschikt als een onafhankelijke arts voor jouw aandoening een percentage arbeidsongeschiktheid heeft vastgesteld. Als dat meer dan 25% is kun je een beroep doen op jouw arbeidsongeschiktheidsverzekering. Lees meer in de polisvoorwaarden.

Ja, je kunt het verzekerde bedrag jaarlijks, zonder nieuwe medische waarborgen, met maximaal 20% verhogen. Verlagen van het verzekerde bedrag mag op ieder gewenst moment.

Dat kan. Houdt er dan wel rekening mee dat de uitkering bij arbeidsongeschiktheid bruto is. Je moet hier dus nog belasting over betalen. Er ontstaat dan een verschil tussen je uitkering en je werkelijke maandelijkse kosten.

Ja. Je krijgt dan 16 weken lang een uitkering van 100% van het verzekerd maandbedrag. Voorwaarde is wel dat het kind minimaal twee jaar na de ingangsdatum van de verzekering geboren wordt.

Als je niet kunt werken door lichamelijke beperkingen kun je een beroep doen op je arbeidsongeschiktheidsverzekering. Bij milde (verkoudheids)klachten is er geen dekking. De kans is groot dat je zult herstellen binnen het verstrijken van je eigen risicoperiode. Als je nog arbeidsongeschikt bent na je eigen risicoperiode, dan kun je een beroep doen op je verzekering.

Insify rekent geen eenmalige afsluitkosten. Omdat we geen advies geven betaal je ook geen advieskosten. Insify rekent wel € 5,- per maand servicekosten (voor ten minste 12 maanden) zolang de verzekering via ons loopt, om aan onze wettelijke verplichtingen te voldoen. Echter, omdat je een van onze eerste klanten bent, betaal je de eerste 12 maanden geen servicekosten. Je betaalt wel eenmalig € 30,- administratie kosten aan onze partner TAF.